Naar verwachting zal Treyarch het zevende deel uit de serie ontwikkelen, maar dit is niet officieel bevestigd. Deze studio was ook verantwoordelijk voor Call of Duty 3 en Call of Duty: World at War. Infinity Ward, de oorspronkelijke studio achter de Call of Duty-serie en ontwikkelaar van het morgen uit te komen Call of Duty: Modern Warfare 2 heeft eerder aangegeven niet te weten wat zijn volgende project is.

Treyarch heeft alleen nog Call of Duty-games gemaakt die zich afspelen in een WO II-setting, maar geruchten eerder dit jaar wijzen erop dat deel 7 zich situeert rondom de Vietnam-oorlog.

Drum Hero

Naast een nieuwe Call of Duty moet volgend jaar ook een nieuwe Guitar Hero in de winkels verschijnen. Of deze titel los staat van het Drum Hero-patent dat Activision eind oktober indiende, is niet bekend. Activision gaf daarnaast aan dat in 2010 een nieuwe Spider-Man-game verwacht kan worden. Deze titel werd met de bekendmaking van de cijfers over het tweede kwartaal ook al genoemd. Over de nieuwe James Bond-game en een spel rond Shrek 4 die toen ook werden aangekondigd, zijn geen verdere mededelingen gedaan.