Activision kondigt James Bond: Blood Stone aan | Gamer.nl

Activision kondigt James Bond: Blood Stone aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

James Bond: Blood Stone bevat zowel actievolle momenten in de derde persoon waarin spelers veel achter objecten moeten schuilen, als achtervolgingen in auto's en boten. Spelers kunnen ook de tijd langzamer laten lopen om vijanden in het hoofd te kunnen raken. Blood Stone bevat een multiplayermodus voor zestien spelers. In de modus moeten spionnen het opnemen tegen huurlingen.

Jo Stone

Het spel kent een compleet nieuw verhaal, geschreven door Bond-scriptschrijver Bruce Feirstein. In Blood Stone moet agent 007 de wereld rond om een terroristische groepering te achtervolgen. Zangeres Jo Stone maakte op de persconferentie bekend dat zij de Bond-girl in de game speelt. Bond-acteur Daniel Craig en Judy Dench zullen ook hun stemmen aan het spel verlenen.

James Bond: Blood Stone speelt zich onder andere af in Siberië, Athene en Istanbul. Het spel verschijnt eind dit jaar op Xbox 360, PlayStation 3 en PC en wordt ontwikkeld door Bizarre Creations, bekend van Project Gotham Racing en Blur.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou