Activision kondigt 3 mixpakketten aan voor DJ Hero 2 | Gamer.nl

Activision kondigt 3 mixpakketten aan voor DJ Hero 2 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Hard Edge Mix Pack is vandaag uitgekomen. Hierin wordt 'Debaser' van de Pixies gemixt met 'Invaders Must Die' van Prodigy. In het pakket wordt 'Body Movin' van de Beasty Boys gemixt met 'Rock And Roll Is Dead' van Lenny Kravitz. Het pakket kost 480 Microsoft punten of 4,80 euro.

De Old Skool Mix Pack, die op 14 december uitkomt, bevat de nummers 'Human Beat Box' van Fat Boy Slim gemixt met 'King of Beat' van Matronix, 'Whoomp' van Tag Team gemixt met 45 King’s 'The 900 Number' en 'Triple Trouble' van de Beastie Boys gemixt met 'Funky Cold Medina' van Tone-Loc. Dit pakket kost 640 punten of 6,40 euro.

Linkin Park

Het laatste pakket is de Linkin Park Mix Pack, die op 21 verschijnt. Welke nummers van Linkin Park in deze downloadbare content gemixt worden is nog nieet bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou