Activision hint naar meer remasters dit jaar | Gamer.nl

Activision hint naar meer remasters dit jaar | Gamer.nl

Activision wil dit jaar meer remasters uitbrengen, na het succes van Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy en Modern Warfare Remastered.

Dat laat het bedrijf weten in zijn Form 10K-document, een financieel rapportage dat bedrijven in de Verenigde Staten moeten invullen. Het document maakt melding van "de release van remastered versies van bestaande titels in onze portfolio".

Er worden daarbij geen namen genoemd, maar een mogelijke optie lijkt een remaster van Call of Duty: Modern Warfare 2, om de remaster van de eerste Modern Warfare op te volgen. Ook gaan al geruime tijd geruchten over een remaster van de originele Spyro the Dragon-trilogie, vergelijkbaar met de Crash Bandicoot-trilogie die vorig jaar werd geremastered in het succesvolle N. Sane Trilogy. Het zou ook kunnen dat Activision het heeft over het brengen van N. Sane Trilogy naar andere systemen dan de PlayStation 4.

Verder heeft Activision hoge verwachtingen van World of Warcraft-uitbreiding Battle for Azeroth en een nieuwe, nog niet onthulde Call of Duty-game.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou