Nieuws
activision blizzard xbox

Activision heeft nu eigen pagina op Steam

Mogelijk een goed teken voor toekomstige releases

Geschreven door Michel Musters op
Er is nu een Steam-pagina live voor Activision-games.

De pagina is hier te bezoeken en toont diverse spellen die al verkrijgbaar zijn, zoals Prototype en Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy. De toevoeging van de uitgeverspagina is opvallend, omdat Activision de afgelopen jaren diens games vooral op Battle.net uitbracht in plaats van op Steam. 

De laatste tijd lijkt Activision echter steeds meer interesse te hebben in Steam. Zo verschijnt het dit najaar geplande Call of Duty: Modern Warfare 2 ook op Steam. Gamers hopen dan ook dat toekomstige spellen van Activision - en eerder uitgebrachte games die er nog niet op staan, zoals Crash Bandicoot 4 - in de toekomst ook toegevoegd gaan worden.

Begin dit jaar werd aangekondigd dat Microsoft van plan is Activision Blizzard over te nemen voor een recordbedrag van 68,7 miljard dollar. Beide bedrijven hebben de intentie om dit door te laten gaan, maar de deal moet wereldwijd nog wel goedgekeurd worden door waakhonden die er voor zorgen dat bedrijven geen monopolypositie kunnen krijgen binnen een specifieke markt.

Dit artikel delen:

Lees meer

Oddworld: Soulstorm Oddtimized Edition voor Switch aangekondigd Proefversie horrorspel The Quarry nu beschikbaar op Xbox
2

Reacties op: Activision heeft nu eigen pagina op Steam

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  -JK-

  • 18 juli 2022 15:40
  vraag me af hoe dat met accounts zit, moet je dan ook een activision account hebben naast je steam account? en als je alleen een blizzard account zou hebben, werkt dat dan ook?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Messtranor

  • 18 juli 2022 16:46
  Denk dat dit te maken heeft oa met de steam deck, waar activision ook graag speelbaar op wil zijn.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.