Nieuws
Call of Duty Mobile

Activision geeft aan Call of Duty Mobile te blijven ondersteunen

Ondanks de aankomende release van Warzone Mobile

Geschreven door Michel Musters op
Om recente geruchten de kop in te drukken heeft Activision Blizzard aangegeven Call of Duty Mobile op de lange termijn te willen blijven ondersteunen.

Dat liet het bedrijf gisteren op Twitter weten. "We zijn toegewijd aan Call of Duty Mobile als een belangrijk onderdeel van de Call of Duty-franchise en onze overkoepelende mobiele strategie. We hebben de beste fans ter wereld en blijven de game ondersteunen met een robuuste planning voor verse content, activiteiten en updates op de lange termijn."

Vorige week publiceerde Microsoft een reactie op de bevindingen van Britse waakhond Competition and Markets Authority (CMA), dat onderzoekt of de overname van Activision Blizzard door kan gaan. In die reactie viel ook te lezen dat het bedrijf verwacht dat Call of Duty Mobile buiten China vervangen gaat worden door Warzone Mobile, dat dit jaar uit moet komen. Dit hield de gemoederen zo bezig, dat Activision nu dus een statement naar buiten moest brengen.

De free-to-play-game Call of Duty Mobile kwam in november 2019 uit en tikte in 2022 al de 650 miljoen downloads aan. De populariteit is mede te danken aan een release in China. Afgelopen september werd onthuld dat er ook gewerkt wordt aan Warzone Mobile.

Dit artikel delen:

Lees meer

Blizzard heeft 'geen plannen' om Diablo 4 op Game Pass te zetten Onthulling van F1 2023 is mogelijk aanstaande
0

Reacties op: Activision geeft aan Call of Duty Mobile te blijven ondersteunen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.