Activision gaat Family Guy-game uitgeven | Gamer.nl

Activision gaat Family Guy-game uitgeven | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Tijdens de conferentie vertelde Hirshberg bezig te zijn met een Family Guy-game, maar details bleven achterwege. Zo is het niet bekend wie de game maakt en voor welke platformen. De game kwam ter sprake in een lijst van gelicenseerde titels die Activision dit jaar op de markt brengt. Naast Family Guy, komen ook nieuwe games van Spider-Man, Bakugan en een titel van Candela's safari-franchise uit.

Het wordt niet de eerste keer dat een game van de animatieserie uitkomt. Eerder in 2006 bracht uitgever 2K Games Family Guy uit op Xbox, PlayStation 2 en PSP. Die game werd ontwikkeld door High Voltage Software, de studio achter Wii-shooter Conduit 2.

Annuleringen

Het nieuws van de nieuwe game komt tegelijk met de bekendmaking dat Activision stopt met de ontwikkeling van een aantal andere titels. Zo werd bekend dat de Guitar Hero-tak wordt gesloten, dat er geen DJ Hero-game meer zal komen, dat True Crime: Hong Kong is geannuleerd en dat de Tony Hawk-serie wordt stilgelegd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou