Nieuws
Activision Blizzard

Activision Blizzard stijgt op lijst 100 beste bedrijven om voor te werken

Van plek 77 naar 66

Geschreven door Michel Musters op
Activision Blizzard staat dit jaar weer in Fortune's lijst van honderd beste bedrijven om voor te werken en is hierop gestegen.
De uitgever van games als Call of Duty, Destiny en World of Warcraft staat op plek 66. Vorig jaar stond het nog op plek 77.


"Bij Activision Blizzard nemen we de grootste talenten aan om nieuwe werelden te bouwen", aldus CEO Bobby Kotick. "Onze missie is om mensen te inspireren om te spelen, competities te houden en communities op te zetten en daarmee honderden miljoenen mensen in contact met elkaar te brengen. Een goede plek om te werken aanbieden is de beste manier om dit voor elkaar te krijgen."

Fortune spreekt jaarlijks met meer dan 232.000 mensen uit bedrijven met meer dan duizend werknemers om de lijst tot stand te brengen. Activision Blizzard is op dit moment het enige gamebedrijf op de lijst. Het gaat wel om Amerikaanse bedrijven. De volledige lijst is hier te zien.

Dit artikel delen:

Lees meer

Final Fantasy 12: The Zodiac Age krijgt uitgebreide collector's edition Verken het onbekende in Mass Effect Andromeda
3

Reacties op: Activision Blizzard stijgt op lijst 100 beste bedrijven om voor te werken

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  TheChief

  • 13 maart 2017 08:45
  Dat zal dan voornamelijk komen door de Blizzard-tak lijkt me. Kan me niet voorstellen dat Activision een plezant bedrijf is om bij te werken, vraag maar aan Zampella en West.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  XtraLinkUK

  • 13 maart 2017 10:48
  Was het niet Blizzard die honderden mensen had ontslagen omdat ze die niet meer nodig hadden? Ipv een gedeelte over te brengen naar andere games binnen het bedrijf?

  Activision lijkt me juist wel een goed bedrijf. De werkomstandigheden zullen vast heel aangenaam zijn. Een gamepje spelen hier, een werktripje daar. Buiten het met 100 man op elkaar zitten om natuurlijk.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  TheChief

  • 13 maart 2017 11:51
  Het is niet abnormaal om mensen te ontslaan na afronding van een project, heel veel mensen werken binnen die industrie op projectbasis. Er is ook binnen Blizzard ongetwijfeld een harde kern vaste medewerkers, net als dat bij Activision het geval zal zijn.

  Maar Activision een fijn bedrijf? Kan me niet voorstellen dat een bedrijf met iemand als Kotick aan het hoofd een fijne bedrijfstructuur heeft qua sfeer etc. De man is een eersteklas bully.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.