Activision blij met tweede stick voor 3DS | Gamer.nl

Activision blij met tweede stick voor 3DS | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Het maakt de [Nintendo 3DS] relevanter en meer compatibel met het soort games dat wij maken", aldus Hirshberg. Over specifieke plannen voor een 3DS-game die gebruikmaakt van het acce oire, kon hij niets zeggen. “Ik heb op dat gebied niks te melden, maar ik denk dat het een geweldige zet is en dat het platform de 3DS voor meerdere soorten games toegankelijk maakt.”

Met de Slide Pad Expansion wordt een tweede analoge stick toegevoegd door een omhulsel aan de 3DS vast te klikken. De Slide Pad Expansion is vanaf 10 december in Japan te koop en kost omgerekend 15 euro. Wanneer het acce oire in Europa verschijnt, is niet bekendgemaakt. Wel bekend is dat naast Monster Hunter 3G nog een aantal 3DS-games het product zullen ondersteunen, waaronder Resident Evil: Revelations, Metal Gear Solid: Snake Eater 3D en Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou