"Ik denk dat we op een aantal plekken niet naar gewenst presteren", aldus Tippl tijdens een gesprek met investeerders. "We maken al wat vooruitgang op deze gebieden, maar niet genoeg en ook niet snel genoeg. We hebben een aantal ontwikkelingsdoelen gewijzigd, vooral op het gebied van casual en gelicenseerde games, dus we denken dat we beter kunnen gaan presteren."

Een manier om beter te presteren is meer games in de goedverkopende franchise uit te brengen, zoals Call of Duty. "We richten ons meer dan ooit op de ontwikkeling van Call of Duty." Het is mogelijk dat Infinity Ward voor volgend jaar een Call of Duty-game maakt, net zoals Sledgehammer, waarvan eerder al bekend werd dat het aan de CoD-serie werkte.

Call of Duty: Black Ops verschijnt aankomende dinsdag. Verschillende winkelketens zijn in de nacht van maandag op dinsdag open om de game te kunnen verkopen. Activision liet gisteren weten dat er van Black Ops 70 procent meer exemplaren zijn gereserveerd dan van de vorige game in de serie, Call of Duty: Modern Warfare 2.