Actie-rpg Thymesia verschijnt op 9 augustus

Actie-rpg Thymesia verschijnt op 9 augustus

Vanaf 9 augustus is de actie-rpg Thymesia verkrijgbaar.

Dat hebben uitgever Team17 en ontwikkelaar OverBorder Studio aangekondigd. De game werd vorig jaar al uitgesteld naar dit jaar, maar nu is er dus een precieze releasedatum bekend. Het spel verschijnt op PlayStation 5, Xbox Series X en S en Steam.

Er is nu tevens een demo speelbaar op Steam die tot 9 mei uit te proberen valt. Hieronder is daarnaast een nieuwe trailer van de game te bekijken.

Thymesia lijkt hevig geïnspireerd door FromSoftware-games, zowel qua uiterlijk als qua gameplay. Het spel speelt zich af in een koninkrijk dat wordt geteisterd door monsters, die zijn ontstaan door het gebruik van alchemie. Hoofdpersonage Corvus is zijn herinneringen kwijt, maar hij kan tijdens gevechten in een raaf veranderen om daarmee tegenstanders te slim af te zijn.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik hoop dat de trend om from software games te kopieren snel voorbij is en developers terug meer klassieke westerse rpg's gaan maken. Respect voor diegene die zo'n spellen leuk vinden, maar de verzadigingsmeter lijkt me toch stilaan op zijn maximum te staan.

0

@do365nic mee eens. Ook al is elden ring voor mij nu de beste game die in 2022 is uitgekomen we moeten er niet te veel van krijgen. Laten we het nou gewoon aan fromsoftware overlaten om ons eens in de zoveel tijd van een masterpiece te voorzien.

0

Aanbevolen voor jou