Actie-rpg Atlas Fallen uitgesteld naar augustus

Actie-rpg Atlas Fallen uitgesteld naar augustus

Game stond eerst voor release op 16 mei gepland

De actie-rpg Atlas Fallen is uitgesteld naar 10 augustus. De game stond eigenlijk gepland voor een release op 16 mei.

Dat hebben uitgever Focus Entertainment en ontwikkelaar Deck13 Interactive aangekondigd. De bedrijven laten weten blij te zijn met alle enthousiaste reacties van gamers en critici tot nu toe, maar men wil extra tijd aan de ontwikkeling besteden om "de best mogelijke versie van de game uit te brengen". 

Begin deze zomer moeten er meer updates van de game gegeven worden, waaronder meer gameplaybeelden en een eerste blik op de drop-in co-op-gameplay. "Bedankt voor jullie geduld en begrip terwijl we ons op de finishlijn richten."

Atlas Fallen werd tijdens Gamescom afgelopen jaar aangekondigd. De game speelt zich af in een woestijnachtige wereld gevuld met gevaren en fragmenten uit het verleden. Spelers jagen daarbij op legendarische wezens. De campagne kan zowel alleen als in co-op doorlopen worden. Spelers bezitten magische krachten waarmee ze onder andere snel door de woestijn kunnen voortbewegen.

De game wordt ontwikkeld door Deck13 Interactive, een Duitse ontwikkelstudio die vooral bekend is van The Surge en Lords of the Fallen. Het spel komt naar pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Hieronder is een eerder deze maand verschenen gameplaytrailer te bekijken, waarin een post-apocalyptische setting te zien is, gecombineerd met fantasy-achtige gebouwen en monsters.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou