Actie-adventuregame Hell is Us aangekondigd

Actie-adventuregame Hell is Us aangekondigd

Uitgever Nacon heeft de actie-adventuregame Hell is Us aangekondigd.

De game wordt ontwikkeld door Rogue Factor, een ontwikkelaar uit Montreal, en moet in 2023 uitkomen op Steam, Epic Games Store, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. De game draait op Unreal Engine 5.

Hell is Us speelt zich af in een natie waar een burgeroorlog heerst. Ondertussen wordt het land ook aangevallen door mysterieuze wezens die door een gebeurtenis genaamd de 'Calamity' zijn ontstaan. Het hoofdpersonage gebruikt speciale wapens om zich een weg door deze wezens te banen.

De creative director van het spel is Jonathan Jacques-Bellêtete, de voormalige art director bij Eidos Montreal. Hij werkte eerder aan games als Deus Ex: Human Revolution, Mankind Divided en maakte ook artwork voor Marvel's Guardians of the Galaxy.

"Ons doel is om een echt gevoel van avontuur en verkenning terug te brengen" aldus Jacques-Bellêtete in een persbericht die Game Informer heeft ontvangen. "Er hoeft geen uitgebreide questlog of een precieze pijl op de kaart te zijn: we willen dat spelers de spanning van het avontuur ervaren en geleid worden door hun gevoel en instinct."

Hieronder is een eerste trailer te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jup, het uitfaseren van de PS4 is nu echt daadwerkelijk begonnen.

0

Aanbevolen voor jou