Acteurs uit Dexter en Lincoln spreken stemmen in van The Evil Within | Gamer.nl

Acteurs uit Dexter en Lincoln spreken stemmen in van The Evil Within | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Het hoofdpersonage wordt ingesproken door Academy Award-nominee Jackie Earle Haley. Hij is bekend van zijn rollen in Lincoln (vice president Alexander), A Nightmare on Elm Street (Freddy), Watchmen (Rorschach) en Breaking Away (Moocher).

Ook Jeniffer Carpenter leent haar stem aan de game. Zij is bekend van haar rollen in Dexter (Debra Morgan), The Exorcism of Emily Rose (Emily) en Quarantine (televisiereporter Angela). Ook Anson Mount van Hell on Wheels en Safe doet mee. De onderstaande video introduceert de stemacteurs.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou