Acteur Norman Reedus lijkt vervolg op Death Stranding te bevestigen

Acteur Norman Reedus lijkt vervolg op Death Stranding te bevestigen

Acteur Norman Reedus heeft ogenschijnlijk bevestigd dat er een vervolg op Hideo Kojima's Death Stranding in ontwikkeling is.

De Walking Dead-acteur praatte in een interview met Leo Edit over Death Stranding, waarin hij de hoofdrol speelt. "We zijn net begonnen aan de tweede." Of Reedus daarmee bedoelt dat er daadwerkelijk een vervolg op Death Stranding in de maak is, of dat hij bedoelt dat hij aan een nieuwe game met Hideo Kojima werkt, is niet duidelijk.

Vorig jaar hintte Reedus al naar een vervolg op Death Stranding. "Ik denk dat we een tweede Death Stranding doen", zegt Reedus in een interview over het elfde seizoen van The Walking Dead. "Onderhandelingen vinden nu plaats. Dus... yay!" Ook is bekend dat Hideo Kojima al geruime tijd aan een nieuwe game werkt, al zijn er nog geen officiële details naar buiten gebracht.

Dat Reedus in een interview opeens lijkt te bevestigen dat er een vervolg op Death Stranding in ontwikkeling is, is opvallend. Meestal worden games onthuld via officiële aankondigingen, persberichten of trailers. Mogelijk heeft de acteur weinig zicht op hoe nieuwe games worden aangekondigd, of heeft hij daar maling aan.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Messtranor Die persoon heeft anders groot gelijk. Stukje review: I'm 20 hours in now and, yes let's be honest, deliveries are the main aspect of the game. However, sometimes it's a straight run to and fro but mostly there is something in your path to hinder you, rob you, kill you or worse! Dit dus veel anders is het niet.

0
test

@sc00byd00die Ah, een iemand quoten en zelf niet gespeeld natuurlijk?

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou