Stemacteur claimt aan nieuwe Grand Theft Auto te werken

Stemacteur claimt aan nieuwe Grand Theft Auto te werken

Een stemacteur laat op social media weten een rol in een nieuwe Grand Theft Auto-game te vertolken.

Stemacteur Dave Jackson liet op social media weten de rol van politiechef Captain McClane te spelen in "de nieuwe Grand Theft Auto-serie", waarmee hij waarschijnlijk een nieuwe game in de reeks bedoelt.

Iemand op social media vroeg de acteur of hij niet in de problemen zou komen door dit te vermelden. Er bestaan voor dit soort rollen immers NDA's. Daarop antwoorde hij: "Zolang ik niets van de plot verklap, is het allemaal prima". Een andere fan vroeg hem of het toevallig niet om GTA Online ging. "Ze produceren een trailer, dus ik HOOP dat het om GTA 6 gaat."

Er gaan al geruime tijd geruchten over Grand Theft Auto 6, maar Rockstar heeft vooralsnog niets bevestigd. Het vorige deel, Grand Theft Auto 5, verscheen oorspronkelijk in 2013, al komt later dit jaar de game ook naar PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Ook gaan er geruchten over remasters van Grand Theft Auto 3, Vice City en San Andreas. Ook dit is niet bevestigd door Rockstar.

 
Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Misschien nu net omdat de updates van GTAO bagger en lui is, en de RDO ook niet veel dat dat een signaal is dat ze wel met wat anders bezig moeten zijn. Ook al stroomt het geld binnen, je laat je honderden medewerkers toch niet gratis thuis zitten omdat je genoeg geld hebt. En er zijn geen studio’s opgedoekt, dus logischerwijs is dat hele Rockstar met iets bezig. Is het geen GTO of RDO dan moet het wat anders zijn, geen enkel bedrijf laat een studio op actief maar de mensen lekker laten instagrammen of wat dan ook. Dankzij de de luiheid heb ik het gevoel dat GTA6 vrijwel zeker in de maak is. Want al hun 9 (volgens Google) studio’s moeten toch ergens aan bezig zijn.

0

@coola goede post, alleen met red dead ben ik het niet helemaal eens, de laatste update met blood money vind ik zelf erg leuk. Maar ze zijn idd niet meer de rockstar van vroeger.

0
test

McClane. lol.

0

@Fordon_Greeman Yippee Ki Yay MF!

0

Aanbevolen voor jou