Across The Spider-Verse-trailer toont Insomniacs Spider-Man

Across The Spider-Verse-trailer toont Insomniacs Spider-Man

De gisteravond uitgekomen trailer van animatiefilm Spider-Man: Across the Spider-Verse bevat de Spider-Man-versie uit de Insomniac-games.

In een scène iets voorbij de helft van de trailer is te zien hoe Miles Morales en Gwen Stacey een dimensie bezoeken waarin veel verschillende Spider-Mans rondlopen. Daar is ook een Spider-Man met het pak uit de eerste Insomniac-game te zien. 

Het is niet duidelijk of deze versie een grotere rol krijgt in de film, of dat het alleen maar een cameo betreft. Insomniacs Spider-Man was ook al kort in de vorige Spider-Verse-film te zien, en in de MCU-film Spider-Man: Far From Home.

Spider-Man: Across the Spider-Verse moet in juni 2023 in de bioscopen draaien. Een releasedatum voor de game Spider-Man 2 is er nog niet, al komt die volgens geruchten in het najaar van 2023 uit op PlayStation 5. Hieronder is de trailer van Spider-Man: Across the Spider-Verse te bekijken.

Watch on YouTube
Spider-Man 2

Spider-Man 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het kan aan mij liggen hoor, maar volgens heeft deze hele trailer weinig met Insomniac te maken. Miles Morales kwam al in comics voor sinds 2011. In 2018 is "Spiderman Into the Spider-Verse" uitgebracht waarin Miles Morales de hoofdrol had. De Insomiac game Spiderman Miles Morales kwam uit in 2020 en was een spinoff van hun eerdere spiderman game met Miles Morales uit de film in de hoofdrol.

0
test

@FishSt1ck Snap je reactie niet zo. Enige wat dit nieuwsbericht zegt is dat beide Spider-Man van Insomniac ziet lopen op 1:25. Staat nergens dat dat de originele Miles Morales is..

0

Wie de eerste film Into The Spider-Verse nog niet gezien heeft moet dat echt doen. Erg leuke film en ziet er ook nog eens fantastisch uit.

0

Aanbevolen voor jou