Achtste The Last of Us-aflevering breekt nieuw record voor de serie

Achtste The Last of Us-aflevering breekt nieuw record voor de serie

De zondagnacht uitgekomen achtste aflevering van HBO's The Last of Us heeft een nieuw record verbroken binnen de serie.

Dat heeft HBO aangekondigd. Op de eerste dag van release werd de aflevering 8,1 miljoen keer bekeken. Het vorige record was in handen van de vierde aflevering, die door 7,5 miljoen mensen werd bekeken op releasedag. Hoe dan ook is het een stijging van 74 procent ten opzichte van het aantal kijkers van de allereerste aflevering.

Aankomende zondagnacht volgt de negende en tegelijkertijd laatste aflevering van het eerste seizoen van The Last of Us. Een tweede seizoen is al bevestigd, al is nog niet duidelijk wanneer die precies wordt geschoten, laat staan uitgezonden. Bekijk hier een korte trailer van de aankomende negende aflevering.

Op 28 maart komt The Last of Us: Part 1 uit op pc. Het is voor het eerst dat de door Naughty Dog ontwikkelde gamereeks buiten een PlayStation-console verschijnt.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vind het wel raar dat niet iedereen elke aflevering gezien heeft dan :S Of telt het opnieuw kijken ook? Denk niet dat er nieuwe kijkers pas bij aflevering 8 instromen

0
test

@-JK- het gaat om de eerste dag van de release. De serie is door alle goede reviews en nieuwsberichten natuurlijk alleen maar populairder geworden en omdat ze wekelijks afleveringen uitbrengen, zijn er ook steeds meer mensen op dag van release die het kijken. Ik moest er eerst ook even over nadenken, maar dit betekent dus niet dat de meeste mensen alleen deze aflevering hebben gezien.

0

Aanbevolen voor jou