Nieuws
Call of Duty Modern Warfare

Call of Duty: Modern Warfare achter de schermen

Hoge verwachtingen van de campaign

Geschreven door Cody van den Bogert op
In een nieuwe trailer van Call of Duty: Modern Warfare nemen de ontwikkelaars de kijkers mee voor een kijkje achter de schermen van de campaign.

Er woekert altijd wel ergens een oorlog en de definitie van oorlog veranderd jaarlijks. In de korte video geplaatst door het YouTube-account van Call of Duty, laat Infinity Ward zien hoe oorlog in hun ogen is veranderd. In de video zien we hoe deze veranderingen het verhaallijn van Modern Warfare hebben beïnvloed en hoe de campaign is gemaakt.

In de langverwachte campaign van Call of Duty: Modern Warfare neemt de speler het op tegen de fictionele natie van Urikstan. De verhaallijn en gebeurtenissen zijn volgens de ontwikkelaars bijzonder goed overwogen. Bovendien is het verhaal geschreven met behulp van voormalige soldaten en oorlogsdeskundige.

Al met al wordt het in deze trailer duidelijk dat Infinity Ward een hoge pet opheeft van de campaign van Modern Warfare. Of het verhaal echt zo grijpend en gedetailleerd is, is nog maar de vraag, maar als we deze video geloven kan het haast niet misgaan.

Call of Duty: Modern Warfare verschijnt 25 oktober voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

Bestuur zelf de Tardis in Docter Who: The Edge of Time VR Zo bescherm je je game-pc tegen hackers en aanvallen
0

Reacties op: Call of Duty: Modern Warfare achter de schermen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.