Acht Yakuza-games komen dit jaar naar PlayStation Plus

Acht Yakuza-games komen dit jaar naar PlayStation Plus

Dit jaar verschijnen er acht verschillende Yakuza-games op PlayStation Plus.

Dat heeft Sony aangekondigd. Vanaf 2 augustus komt eerst Yakuza: Like A Dragon beschikbaar voor alle PlayStation Plus-leden als een van de gratis PlayStation Plus Essential-games van die maand. 

Yakuza 0, Yakuza Kiwami en Yakuza Kiwami 2 worden komende maand tevens beschikbaar gesteld in de line-up van PlayStation Plus Extra en Premium. Ergens later in het jaar moeten PlayStation Plus Premium-leden toegang krijgen tot Yakuza 3 Remastered, Yakuza 4 Remastered en Yakuza 5 Remastered. Yakuza 6: The Song of Life komt tot slot beschikbaar voor alle Extra- en Premium-leden.

Vorige week verschenen de eerste beelden van Yakuza 8 online. In de game zal Ichiban Kasuga centraal staan, die ook al de hoofdrol vertolkte in Yakuza 7, de game die hier bekendstaat als Yakuza: Like a Dragon.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Oude rotzooi en dan nog niet voor alle leden, top service

0
test

@Tyranus Als je lid bent van de service krijg je de games. Of moet ik nu gaan huilen dat ik geen gamepass games krijg omdat ik een gold only abbonement heb op mn xbox ? En over oude rotzooi gesproken, deze games zijn rete goed, oud of niet.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Tyranus Dit is toch de standaard? Vergelijkbaar met games die toegevoegd worden aan Game Pass. Die kan je ook niet spelen als je alleen xbox live gold hebt.

0
test

@Tyranus Trieste reactie weer. Wereld draait niet alleen om jou wensen he!

0
test

Echt een geweldig game serie. BIj verre mijn favoriete game serie. Als mensen nog nooit een Yakuza game hebben gespeeld, zeker een keer doen. Er is zo veel diversiteit aan activiteiten in deze spellen dat als je wil je zo makkelijk meer dan 100 uur kwijt kan in een spel. Maar je kan ook prima alleen het verhaal spelen en veel sneller klaar zijn.

0
test

@Lavalera Waar kan ik het beste beginnen? Hoorde altijd een hoop goede verhalen over Kiwami 1&2 en Zero.

0
test

@MiquelGallardo Er zijn 2 games waarmee je kan beginnen. Of Yakuza 0 of Yakuza like a dragon. Yakuza 0 is een prequel voor Yakuza Kiwami (een remake van de 1e game) en vertelt een stuk historie van de belangrijke personen die in Yakuza 1 t/m 6 spelen. Van 0 tot 6 speel je als Kazuma Kiryu bij Like a Dragon, dat deel 7 is, ga je naar een nieuw hoofdpersoon Ichiban Kasuga. BIj het wisselen qua hoofdpersoon ga je ook over naar een nieuwe stijl game. De laatste game is meer een traditionele JRPG (beetje zoals de dragon quest games) de oude games hebben brawler stijl combat. Als beide stijlen je interessant lijken zou ik beginnen met Yakuza 0, wat gelijk ook 1 van de beste is uit de serie

0

Aanbevolen voor jou