Nieuws
Epic Games Store

Acht nieuwe Epic Games Store-exclusives onthuld

Games zoals Ooblets, Wattam en The Alto Collection

Geschreven door Dagmar De Groot op
Epic laat weten dat er nog acht games zijn die exclusief voor de Epic Games Store worden, hierbij gaat het alleen om de pc versies.

Ooblets is een simulatiegame ontwikkeld door Glumberland, een team van twee personen waarin spelers een eigen boerderij beheren.

Wattam is een kleurijke indie-game ontwikkeld door Funomena waarin je nieuwe personages zoals bomen, toiletten en meer dan 100 verschillende personages ontmoet.

Alto Collection bestaat uit de eindeloze snowboardgamesAlto’s Adventure en Alto’s Odyssey die ontwikkeld zijn door Snowman en oorspronkelijk voor smartphones en tablets verschenen.

The Eternal Cylinder is een actiegame met een open wereld vol exotische wezens. de speler neemt de controle over een kudde Trebhums die bedreigd worden door de 'Cylinder' die verwoesting overal met zich mee neemt.

Metronomik brengt met No Straight Roads een heel apart spel op de markt, de game is bestempeld als een actie- en avonturengame en is niet bang om zich ‘anders’ te profileren. De trailer geeft een voorproefje van alle bizarre avonturen die de speler te wachten staat in dit kleurrijke spel.

Airborne Kingdom is momenteel in ontwikkeling en introduceert met Airborne Kingdom een mengelmoes van verkennen en onderhouden. Spelers bouwen huizen, verzamelen eten en creëer volkeren.

Superliminal is een puzzelgame ontwikkeld door Pillow Castle Games en maakt gebruik van een geforceerd perspectief in first-person. De hele game draait om perspectief en perceptie.

De indiegame Manifold Garden is een first-person puzzelspel dat momenteel wordt ontwikkeld door William Chyr. Manifold Garden speelt zich af in een abstracte wereld en het is aan de speler om hier een weg door heen te banen.

Dit artikel delen:

Lees meer

De Xbox Games with Gold van september zijn bekend Cyberpunk 2077 biedt geen gendertypes voor eigen personage
3

Reacties op: Acht nieuwe Epic Games Store-exclusives onthuld

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  SuperDre

  • 29 augustus 2019 23:01
  En weer 2 geweldige games nu gratis, Celeste, maar zeker het prachtige spel Inside..

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Jumpman

  • 30 augustus 2019 08:02
  @SuperDre inside ken ik niet, maar is dus ook een aanrader? Celeste had ik al zin in 😁

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Sander999

  • 30 augustus 2019 08:23
  @Jumpman
  Inside is geweldig. Echt een heel bijzondere game. Dat wordt genieten, gozer. Ben bijna jaloers op je dat je ‘m nog niet gespeeld hebt.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.