Ace Attorney-film bevestigd door Capcom | Gamer.nl

Ace Attorney-film bevestigd door Capcom | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De film kent op dit moment de werktitel Phoenix Wright: Ace Attorney The Movie en moet nog deze lente uitkomen in Japan. Of en wanneer de film in het westen uitkomt is nog onbekend. Hoofdpersonage Phoenix Wright wordt gespeeld door Hiroki Narimiya, aanklager Miles Edgeworth door Takumi Saito en Wrights a istente Maya Fey door Mirei Kiritani. De productie wordt door Nippon Television Network Corporation gedaan.

Onlangs vertelde Ichi The Killer-regi eur Takashi Miike dat hij werkt aan een "lichte komedie; een rechtbankdrama gebaseerd op een Nintendo DS-spel", wat leidde tot geruchten dat een Ace Attorney-film in de maak zou zijn. Miike is bekend binnen en buiten Japan. Hij heeft onder andere Ichi the Killer, 13 A a ins en een drietal Dead or Alive-films op zijn naam staan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou