Onder het motto 'releasen die hap', heeft Acclaim besloten om de GameCube titel Extreme G3 (die overigens ook op de PlayStation2 verscheen) op 22 april van dit jaar uit te brengen. Yes! Ook leuk dat we dan nog twee weken moeten wachten totdat we de console waar de game op afgespeeld dient te worden onder ons arm kunnen meenemen.

De games Burnout, Crazy Taxi en Dave Mirra Freestyle BMX 2 staan nog wel voor een release tegelijkertijd met de GameCube, op 3 mei. Op 31 mei, vervolgens, kunnen de GameCube bezitters hun geluk op met de Dreamcast-port van 18 Wheeler.

Extreme G3, 'te vroeg'

In de zomer worden de GameCube gamers getrakteerd Legend of Wrestling, Zoo Cube, Chris Edwards Aggressive Inline en Jeremy McGrath's Supercross World. Om het feest compleet te maken zal op 29 november de vermoedelijke AAA titel Turok: Evolution worden gereleased.

En dan houd het eigenlijk nog niet op, want Acclaim hoopt dit jaar ook nog Dave Mirra Freestyle BMX 3, Groove Rider en Vexx te kunnen releasen op de paarse/zwarte/oranje kubus.