Na het inzetten van blote borsten ter promotie van BMX XXX, een naamsverandering voor Turok Evolution en een grafsteenadvertentie voor Shadow Man 2 was men bij Acclaim ten einde raad. Hoe gaan we ons volgende product, Virtua Tennis 2 (Europese titel voor Sega Sports Tennis), nu op een nóg belachelijkere manier in de aandacht zetten? Doch de verlossing kwam al snel in de vorm van duiven!

Men gaat namelijk, zo zegt men, een twintigtal speciaal getrainde duiven beschilderen met Virtua Tennis 2 logo's en deze tijdens Wimbledon oplaten. De duiven zijn zo slim om vanaf daar terug naar hun geheime basis (jaja) in London te vliegen. Onderweg zullen ze dan een soort van levende billboards zijn en iedereen die toevallig de duif tegen komt zal het Virtua Tennis 2 logo zien en het spel aanschaffen. Toch?

Het logo is zo'n 12 bij 6 cm groot en dus niet bepaald zichtbaar wanneer een duif door de lucht vliegt. Doch wanneer hij op de grond staat om allerhande zaadjes van de grond te rapen, dan zou het logo waarneembaar kunnen zijn. Virtua Tennis 2 is trouwens al een tijdje op de markt en verkrijgbaar voor de PlayStation 2. Meer onzin lees je in dit persbericht.