Acclaim is de volgende uitgever in de rij om diens E3 line-up bekend te maken. De line-up bevat vooralsnog geen verrasingen, we treffen enkel games aan die al eerder bekend zijn gemaakt.

Zo zijn de twee op stripboeken gebaseerde actiegames 100 Bullets en The Red Star van de partij. Racefans kunnen terecht bij Juiced en de Tweede Wereldoorlog wordt dunnetjes over gedaan in Combat Elite: World War II Paratroopers, dat gebruik maakt van de Baldur's Gate: Dark Alliance 3D engine. Verder treffen we nog een drietal sportgames aan in de E3 line-up. Worstelen kunnen we met SHOWDOWN: Legends of Wrestling, fans van baseball kunnen terecht bij All-Star Baseball 2005 en tot slot kun je een potje rugby spelen met World Championship Rugby, waarvan we onlangs al een review hadden.

Tot slot heeft Acclaim bekend gemaakt twee games te zullen maken in samenwerking met Casting Director Louis DiGiamo. Misschien dat de naam je niet veel zegt, maar hij is de verantwoordelijke voor de rolbezetting van een groot aantal topfilms als The Godfather, The Exorcist, Donnie Brasco, Rain Man en Good Morning Vietnam. Kenners weten dat dit stuk voor stuk films zijn die hun kwaliteit grotendeels te danken hebben aan de sterke cast. Louis DiGiamo zal proberen enkele Hollywood acteurs zo ver te krijgen dat ze hun medewerking gaan verlenen aan de twee actiegames die Acclaim op de E3 officieel aan zal kondigen.