AC: Revelations vereist geen voortdurende onlineverbinding | Gamer.nl

AC: Revelations vereist geen voortdurende onlineverbinding | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Verschillende Ubisoft-games stelden een voortdurende verbinding met het internet wel verplicht. Deze games maakten contact met een Ubisoft-server om de echtheid van de games te verifiëren. Het is meer dan eens voorgekomen dat de servers van Ubisoft niet naar behoren werkten, waardoor gamers met een legale versie van een spel deze niet konden spelen. Dit terwijl spelers van illegale versies de beveiliging al wisten te omzeilen.

In plaats van de verplichting om tijdens een hele spelse ie online te zijn, vervangt Ubisoft de beveiliging naar een eenmalig activatiesysteem. Na installatie moet de speler de game via internet registreren om zo te kunnen spelen. Na deze handeling kan A a in's Creed: Revelations zowel online als offline worden gespeeld.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou