AC: Revelations krijgt waarschijnlijk extra Desmond-levels | Gamer.nl

AC: Revelations krijgt waarschijnlijk extra Desmond-levels | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In totaal zijn er tien nieuwe achievements met een totaal aan 250 punten te behalen met de nieuwe, nog onbekende downloadbare uitbreiding. De achievements wijzen erop dat spelers in een Animus moeten stappen, iets wat alleen Desmond Miles doet in de A a in's Creed-games. Andere aanwijzingen dat de DLC zich richt op Desmond, zijn achievements die wijzen op platformsecties en op first-person puzzels. 

Dit zou het derde downloadbare contentpakket zijn voor A a in's Creed: Revelations. De vorige twee pakketten, Mediterannean Traveler en Ancestors Character Pack, waren gericht op de multiplayermodus. Dit nieuwe pakket zou de eerste singleplayer-DLC bevatten.

Mogelijk wordt de DLC ook uitgebracht als onderdeel van een nieuwe editie van A a in's Creed: Revelations. Webshop Game heeft onlangs per abuis de nog niet eerder onthulde Ottoman Edition van het spel op zijn site gezet. Inmiddels is die editie weer van de webshop verwijderd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou