Naast de game, die eind vorig jaar verscheen op PlayStation 3 en Xbox 360, bevat de Da Vinci Edition ook het Da Vinci Disappearance-pakket. Dit pakket is eerder in maart ook beschikbaar als losse download voor 800 Microsoft-punten of 9,99 euro. Assassin's Creed: Brotherhood - Da Vinci Edition verschijnt op 25 maart. 

The Da Vinci Disappearance vertelt over de ontvoering van Leonardo da Vinci na de de gebeurtenissen in de singleplayercampagne van Brotherhood. Da Vinci is gekidnapt door een occulte groepering die zijn kennis en inzicht wil misbruiken om de wereld op de knieën te dwingen. Het is aan Ezio om de gestolen schilderijen van Da Vinci terug te vinden die naar de schuilplaats van de ontvoerders moet leiden. Het pakket voegt ook twee nieuwe, vooralsnog onbekende, gameplayelementen toe.

Multiplayer

Naast een nieuwe singleplayercampagne introduceert de DLC ook nieuwe multiplayerelementen. Zo zijn er vier nieuwe speelbare personages: de Dama Rossa, de Knight, de Marquis en de Pariah. Tevens wordt een nieuwe map toegevoegd genaamd Alhambra: een luxe, Spaanse buurt waar gevechten zowel binnen als buiten plaatsvinden. Ook worden er twee nieuwe modi toegevoegd. In Escort moeten twee teams van vier spelers het vipdoelwit van de tegenstander uitschakelen terwijl ze hun eigen moeten beschermen. Assassinate is een Deathmatch-modus die tien minuten duurt.