Abonnementsdienst voor Fallout 76 in het leven geroepen

Abonnementsdienst voor Fallout 76 in het leven geroepen

Bethesda heeft Fallout 1st aangekonigd, een abonnementsdienst voor de mmo Fallout 76.

Voor 119,99 euro per jaar of 14,99 euro per maand kunnen spelers lid worden van Fallout 1st. In ruil daarvoor ontvangen ze de mogelijkheid om een privéserver aan te maken in de game voor maximaal acht spelers. Alleen de persoon die de server aanmaakt hoeft lid te zijn van de dienst.

Verder ontvangen leden diverse extra's, waaronder exclusieve items, een Survival Tent om een basis op te zetten in de wildernis en in-game valuta voor in de Atom Shop. Lid worden kan op de platforms waar Fallout 76 beschikbaar voor is, oftewel pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Meer informatie is op de officiële website te vinden.

Media has no description

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Met de komst van outer worlds gaat niemand hier nog meer geld aan verspillen toch

0

@Jeroennn Absoluut niet. Maar niet omdat the Outer Worlds uitkomt, dat is toch wel een spel met een andere doelgroep. Ik doe het niet omdat de prijs redelijk gestoord is en Fallout 76 best wel saai is :)

0

@gimbal2 Hm okee, ik dacht te lezen dat het ongeveer hetzelfde spel is maar dan beter. Ik ben sowieso geen Fallout fan. Heb het na de eerste game niet meer gespeeld en na het zien van gameplay video's ga ik het ook niet spelen. Maar goed om te weten dan.

0
test

Een abonnement voor 120 euro per jaar of 15 euro per maand voor een game die totaal flopte en een jaar geleden uit kwam voor (een in mijn ogen) functie die er al in had moeten zitten sinds launch zoals in GTA Online waar je een session kan starten met alleen vrienden en wat in-game meuk. Bethesda is echt gek geworden..

0

Aanbevolen voor jou