Abonnementen Xbox Live Gold worden duurder in buitenland | Gamer.nl

Abonnementen Xbox Live Gold worden duurder in buitenland | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Xbox Live-leden in de Verenigde Staten krijgen te maken met de grootste prij tijging  De prijs van een jaarabonnement op Xbox Live gold neemt daar vanaf 1 november met 10 dollar toe. Een jaarabonnement in de Verenigde Staten kost na de prij tijging 59,99 dollar (ongeveer 47,30 euro).

Ook de lidmaatschappen voor een maand en drie maanden gaan in prijs omhoog. Eén maand kost vanaf 1 november 7,90 euro, in plaats van 6,30 euro. Voor drie maanden zullen Amerikaanse Xbox Live-gebruikers voortaan niet 15,75 maar 19,70 euro moeten betalen. In Nederland kost een jaarabonnement op Xbox Live Gold 59,99 euro en drie maanden Gold kost 19,99 euro.

In het Verenigd Koninkrijk en Canada gaan alleen de prijzen van het maandabonnement op Xbox Live Gold omhoog. In het Verenigd Koninkrijk kostte een maand eerst omgerekend 6 euro en nu 7,30 euro, in Canada betaalde men eerst omgerekend 6,70 euro en nu 7,40 euro. In Mexico tenslotte stijgt enkel de prijs van een jaarabonnement. Een jaar Gold kostte eerst omgerekend 30,30 euro en nu 36,40 euro.

Meer content

In een verklaring laat Major Nelson weten dat de prij tijging ligt aan het feit dat er aan Xbox Live steeds meer onderdelen toegevoegd worden. "Sinds de lancering van Xbox Live in 2002 hebben we continu meer content en entertainment-ervaringen voor onze leden toegevoegd, terwijl we de prijs hetzelde hielden. We zijn ervan overtuigd dat wanneer de nieuwe prijzen ingaan, een Xbox Live Gold-lidmaatschap nog steeds het meeste waar voor zijn geld biedt [binnen de gamesindustrie]."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou