Abonnementendienst gelekt op Ubisoft Store

Abonnementendienst gelekt op Ubisoft Store

Een gelekte placeholder op de Ubisoft Store suggereert dat Ubisoft een eigen abonnementendienst gaat opzetten. De dienst bestaat wellicht uit een goedkopere en een duurderde versie, vergelijkbaar met Origin Access.

Een gebruiker op het forum van ResetEra vond afgelopen weekend een placeholder voor de 'Ubisoft Pass Premium' in de Ubisoft Store. Ook de categorie 'Ubisoft Subscription' verscheen in de digitale winkel. Dit is opvallend, omdat Ubisoft op het moment niet dit soort diensten aanbiedt. De afbeelding en categorie werden al snel weer verwijderd, maar suggereren dat Ubisoft plannen heeft om een eigen abonnementendienst op te zetten.

De dienst van Ubisoft is wellicht vergelijkbaar met Origin Access, waarmee spelers toegang krijgen tot een uitgebreide bibliotheek aan games en nieuwe spellen al vóór lancering gespeeld kunnen worden. Bovendien krijgen leden van de Origin-dienst tien procent korting op digitale aankopen.

Origin Access werd vorig jaar opgedeeld in een Basic- en een Premier-versie. Ook de abonnementendienst van Ubisoft lijkt verkrijgbaar te gaan zijn in een goedkopere en een duurdere versie, vanwege het woord 'Premium' in de naam van de gelekte Ubisoft-pas.

Ubisoft heeft nog geen officiële aankondigingen gedaan over een abonnementendienst. Wellicht wordt er meer informatie bekendgemaakt tijdens de E3-persconferentie van het bedrijf, waar ook nieuws over Skull & Bones, Beyond Good & Evil 2 en Ghost Recon wordt verwacht.

Ubisoft

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Datzelfde heb ik ook hoor. Met EA krijg je ook een hele mik aan sportgames er bij. Iets wat mij totaal niet trekt en ik dus zonde van het geld vind. Ubisoft heeft toch meer games waar ik me mee vermaak. AC, Tom Clancy games, Watch_Dogs, Farcry, noem maar op!

0
test

Subscription diensten zijn het tot nu toe nog niet waard imo. Zowel Ubisoft als EA heeft een te kleine library aan games om het de moeite waard te maken, tenzij je echt geïnteresseerd bent in het spelen van veel sport games (EA) of alle delen van AC en FC wilt uitspelen.

0
test

@TheChief eens. Kijk als steam nou een dergelijke dienst zou hebben. Die mag me dan zelfs wel 25 tot 30 euro per maand kosten met zo'n library

0

Aanbevolen voor jou