Abandoned PS5-app uitgesteld naar vrijdag

Abandoned PS5-app uitgesteld naar vrijdag

De Abandoned trailer-app voor PlayStation 5 had eigenlijk aanstaande dinsdag moeten lanceren, maar is uitgesteld naar vrijdag 25 juni. 

Abandoned werd eerder dit jaar onthuld via PlayStation Blog en speelt zich af in een gedetailleerde spelwereld. De game draait om Jason Longfield, die plotseling ontwaakt in dit bos. Hij herinnert zich niet hoe hij hier komt, maar herinnert zich uiteindelijk dat hij is ontvoerd. Zijn hoofddoel is te ontsnappen. Een paar weken terug maakte de Nederlandse ontwikkelaar Blue Box Game Studios bekend dat er een speciale app zou lanceren op de PS5 Store, waarin trailers van de game in real-time bekeken zouden kunnen worden. Dat zou de meest nauwkeurige weergave van graphics moeten opleveren.

Oprichter Hasan Kahraman vertelde Gamer.nl afgelopen vrijdag al dat de app op dinsdag 22 juni zou lanceren, gevolgd door een aankondiging in samenwerking met journalist en The Game Awards-presentator Geoff Keighley. Dit weekend kondigde de ontwikkelaar via social media echter aan dat de release van de app is uitgesteld naar vrijdag.

Er is nogal wat verwarring en speculatie op het internet ontstaan rondom Abandoned. Toen de game een paar maanden terug werd onthuld, speculeerden gamers al dat het om een geheim project van Metal Gear-bedenker Hideo Kojima zou gaan. Karhaman drukte dit snel de kop in, onder andere via een interview met Gamer.nl

Vorige week begonnen gamers echter weer te speculeren over de mogelijkheid dat het wel om een nieuwe game van Kojima gaat, of mogelijk een nieuwe Silent Hill-game. Afgelopen vrijdag ontkende Kahraman wederom dat hij iets te maken heeft met Kojima. Toch blijft er verwarring ontstaan. Zo vertelde Karhaman eind vorige week tegen Gamer.nl dat hij via Keighley meer details zou onthullen, maar Keighley vertelde dit weekend vervolgens dat hij van niets weet.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wie hier op de gamer community gelooft dat dit echt een game is van deze studio, of wie denkt er hier allemaal dat het wel om een kojima game gaat?

0
test

@hulstpower weet niet meer wat ik moet denken. Eerste geruchten vond ik onzinnig, ook omdat de studio snel ontkende. Maar alle toevalligheden zijn nu wel érg toevallig. En ik las dat Kojima dit al eerder heeft gedaan met The Phantom Pain. Kan je als een argument voor zien, maar lijkt me niet iemand die twee keer hetzelfde trucje gebruikt. Maar het maakt me eigenlijk helemaal niks uit. Leuk pr stuntje, maar al die poeha om de games van Kojima vind ik een beetje overdreven. We zien het vanzelf wel.

0

@hulstpower ik word pas enthousiast als het eigenlijk om een silent hill gaat.

0
test

@Roy36NL studio zei first letter s last letter l dan weet je wel wat je krijgt het.

0
test

Ben wel benieuwd naar die game.

0

Aanbevolen voor jou