Abandoned-maker verschijnt in beeld om te bewijzen dat hij niet Kojima is

Abandoned-maker verschijnt in beeld om te bewijzen dat hij niet Kojima is

Hasan Kahraman heeft zichzelf op social media getoond om nogmaals te benadrukken dat zijn game Abandoned niets met Metal Gear-bedenker Hideo Kojima te maken heeft.

De oprichter van de Nederlandse ontwikkelaar Blue Box Game Studios heeft zichzelf niet eerder zo in beeld gebracht. "Ik wilde een korte video maken om mijzelf te tonen, om te tonen dat ik een echt persoon ben. Ik heb geen connectie met Hideo Kojima. Ik ben geen acteur. Ik werk niet aan Silent Hill."

Er is veel verwarring en speculatie op het internet ontstaan rondom Abandoned. Toen de game een paar maanden terug werd onthuld op PlayStation Blog, speculeerden gamers al dat het om een geheim project van Metal Gear-bedenker Hideo Kojima zou gaan. Kahraman drukte dit snel de kop in, onder andere via een interview met Gamer.nl

Vorige week begonnen gamers echter weer te speculeren over de mogelijkheid dat het wel om een nieuwe game van Kojima gaat, of mogelijk een nieuwe Silent Hill-game. Afgelopen vrijdag ontkende Kahraman wederom dat hij iets te maken heeft met Kojima. 

Een paar weken terug maakte de Nederlandse ontwikkelaar bekend dat er een speciale app zou lanceren op de PS5 Store, waarin trailers van de game in real-time bekeken zouden kunnen worden. Dat zou de meest nauwkeurige weergave van graphics moeten opleveren. Oprichter Hasan Kahraman vertelde afgelopen vrijdag al dat de app op dinsdag 22 juni zou lanceren. Dit weekend kondigde de ontwikkelaar via social media echter aan dat de release van de app is uitgesteld naar aanstaande vrijdag.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hilarisch dit XD volg 't ook op de Silent Hill Reddit pagina en daar zijn ze helemaal waus geworden XD

0
test

Dat mensen zich zo druk kunnen maken hierom is echt lachwekkend. Mensen, het gaat om een spel, een game. Het is vermaak, niets meer.

0
test

@tektwo de reis ernaartoe is net vermakelijk vind ik in dit geval XD

0
test

@Floppyhoofd_ klopt, maar wat als het niet Silent Hill is! Veel mensen zijn echt overtuigd dat het hier gaat om Silent Hill. Die mensen zullen zwaar teleurgesteld zijn als het niet zo is verwacht ik.

0

Aanbevolen voor jou