Abandoned-app is gisteravond live gegaan op PlayStation 5

Abandoned-app is gisteravond live gegaan op PlayStation 5

Na veel uitstel is de Abandoned-app gisteravond live gegaan op de PlayStation 5.

Eerder dit jaar kondigde Blue Box Game Studios al aan dat de app trailers in real-time op de PlayStation 5 zou redeneren, wat voor een zo gedetailleerd mogelijke weergave zou moeten zorgen. De app zou eigenlijk eerder dit jaar lanceren, werd uiteindelijk meerdere keren uitgesteld en ging gisteravond live.

In de app is op dit moment alleen een paar seconden aan beelden te zien van een persoon die over een vloer loopt. Daarna wordt er gemeld dat een trailer en speelbaar proloog binnenkort uitkomen. De beelden werden eerder deze week al op social media gedeeld door de ontwikkelaar. De video is ook hieronder te zien.

Er is veel verwarring en speculatie rondom Abandoned. De PS5-game werd dit voorjaar onthuld, waarna gamers speculeerden dat het om een geheim project van Metal Gear-bedenker Hideo Kojima zou gaan. Oprichter Hasan Kahraman gaf meerdere malen aan dat zijn project niets met Kojima te maken heeft, maar gaf op internet tegelijk wel regelmatig vage hints waarmee fanatieke fans het project aan Kojima of Silent Hill konden verbinden. Inmiddels vermoeden de meeste gamers die het project hebben gevolgd dat er bewust misleid is door Kahraman.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"PlayStation 5 zou redeneren" Dat moet 'renderen' zijn, want de PS5 kan weinig redeneren. Maar deze jongen heeft wel goed voor elkaar dat mensen zijn 'game' kennen.

0
test

Wat een paar voeten zie je meer niet. Nou er speelt hier meer dan een nl studio

0

Aanbevolen voor jou