Aanvulling Ghost Recon 2 verschijnt deze zomer op Xbox | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Ubisoft kondigt vandaag een aanvulling aan voor de tactische shooter Ghost Recon 2. Deze aanvulling zal enkel op de Xbox verschijnen en draagt momenteel de werktitel MultiMi ion. Het zal een stand-alone uitbreiding worden, vergelijkbaar met Rainbow Six 3: Black Arrow, waardoor je het ook zonder de originele Ghost Recon 2 in je bezit te hebben, kunt spelen.

Ghost Recon 2: MultiMi ion bevat elf nieuwe singleplayermi ies gesitueerd in Kazachstan. De Kazachstaanse president is vermoord door iemand uit Pakistan. Dezelfde persoon heeft het nu gemunt op een aantal belangrijke doelen in Kazachstan. Aan de Ghosts hem te stoppen voor het te laat is. Naast de elf singleplayermi ies kun je ook zestien nieuwe multiplayermaps verwachten, die gespeeld kunnen worden in de bekende spelmodi van Ghost Recon 2, alsook twee gloednieuwe spelmodes die speciaal voor de aanvulling zijn ontwikkeld.

Ghost Recon 2: Multimi ion zal een zachte prijs meekrijgen, ongeveer €30. Tevens valt er na de release nog downloadbare content via Xbox Live te verwachten. De release vindt plaats in de zomer van dit jaar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou