Ubisoft kondigt vandaag een aanvulling aan voor de tactische shooter Ghost Recon 2. Deze aanvulling zal enkel op de Xbox verschijnen en draagt momenteel de werktitel MultiMission. Het zal een stand-alone uitbreiding worden, vergelijkbaar met Rainbow Six 3: Black Arrow, waardoor je het ook zonder de originele Ghost Recon 2 in je bezit te hebben, kunt spelen.

Ghost Recon 2: MultiMission bevat elf nieuwe singleplayermissies gesitueerd in Kazachstan. De Kazachstaanse president is vermoord door iemand uit Pakistan. Dezelfde persoon heeft het nu gemunt op een aantal belangrijke doelen in Kazachstan. Aan de Ghosts hem te stoppen voor het te laat is. Naast de elf singleplayermissies kun je ook zestien nieuwe multiplayermaps verwachten, die gespeeld kunnen worden in de bekende spelmodi van Ghost Recon 2, alsook twee gloednieuwe spelmodes die speciaal voor de aanvulling zijn ontwikkeld.

Ghost Recon 2: Multimission zal een zachte prijs meekrijgen, ongeveer €30. Tevens valt er na de release nog downloadbare content via Xbox Live te verwachten. De release vindt plaats in de zomer van dit jaar.