Koeien moeten gemolken worden en ook als ze haast geen melk meer hebben moet dit door gaan, uitmelken noemen we het. Dit gebeurt ook in de gameswereld, zo is pas geleden weer een verzamelpakket van Command and Conquer aangekondigd en begint zelfs Half-Life last te krijgen van dit syndroom.

Het uitmelk spel bij uitstek blijft nog wel The Sims, nadat Electronic Arts heeft uitgevonden dat alles wat met het spel te maken heeft goed verkoopt, vliegt de ene na de andere uitbreiding ons om de oren. Eén van deze uitbreidingen is The Sims: Hot Date.

In The Sims: Hot Date staat de liefde, oftewel het krijgen van een vrouw, centraal. Stuur de gelukkige bijvoorbeeld een bosje bloemen, nodig haar uit voor een romantisch dineetje of neem haar mee voor een picknick, om haar van jouw te maken. Voor de one night standers onder ons zal de game helaas minder in petto hebben, het scoren van een één-nachts vrouw zal vaak uitlopen op een regelrecht fiasco. Computer and Video Games heeft een aantal nieuwe screenshots van de gezinsgame ontvangen en deze online gegooid. De screendumps zijn op deze pagina te aanschouwen.