Aantal Game Pass-abonnees stijgt in halfjaar met vijf miljoen

Aantal Game Pass-abonnees stijgt in halfjaar met vijf miljoen

In een halfjaar tijd zijn er vijf miljoen Game Pass-abonnees bijgekomen, zo heeft Microsoft bekendgemaakt.

Het bedrijf deed dat in het persbericht waarin het aankondigde dat het Bethesda-moederbedrijf Zenimax heeft overgenomen. In maart dit jaar lag het aantal Game Pass-abonnees nog op tien miljoen. Dat is dus een stijging van vijftig procent.

Game Pass is een dienst op Xbox-consoles en pc van waaruit abonnees toegang krijgen tot meer dan honderd games. Deze games verschillen deels op Xbox en pc en worden regelmatig door Microsoft ververst. Alle games van Microsoft en diens studio's zelf verschijnen op de dag van release op Game Pass. EA Play is inmiddels ook onderdeel van de service.

Een Xbox Game Pass-abonnement kost 9,99 euro per maand op console en 9,99 euro per maand op pc. Voor 12,99 euro per maand ontvangt men Xbox Game Pass Ultimate. Naast toegang tot Game Pass op console en pc krijgen abonnees dan ook toegang tot cloud gaming voor Xbox.

Xbox Game Pass

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Werkt het inmiddels goed op de PC? 3 Weken geleden kreeg ik geen game aan de praat.

0
test

@Sokpop Dat had ik ook in het verleden dat heeft te maken op welke harde schijf je je games installeert. stel even alles op nieuw in en selecteer een andere harde schijf dat had voor mij het probleem opgelost. want laat me raden je download de games en dan bij opstarten start ie game op en gebeurt er niks of opent ie iets en sluit het weer.

0

@hulstpower Ja precies dat. Dank voor de tip!

0
test

@Sokpop Heb zelf de pass sinds de dag dat het beschikbaar was op de PC. Naast wat problemen met mensen uitnodigen en chat heb ik nooit een probleem gehad. Wat is precies jouw probleem? Errors? Crashes? Wil niet installeren?

0

@Derper Dat ie m wel installeert maar niet opstart. Maar ik ga de tip van @hulstpower proberen. Dank.

0
test

Zo'n game pass is echt ideaal voor casual gamers zoals mij. Ik ben iemand die (helaas) snel uitgekeken is op spellen dus als ik iets wil spelen betaal ik een paar euro, speel een maand en annuleer mijn lidmaatschap. Op jaarbasis scheelt me dit heel wat euro's moet ik zeggen. Vindt het echt top!

0

Aanbevolen voor jou