Aanpassingen Caldera-map in vierde seizoen CoD: Warzone onthuld

Aanpassingen Caldera-map in vierde seizoen CoD: Warzone onthuld

Raven Software heeft een aantal wijzigingen voor de Caldera-map in het aankomende vierde seizoen van Call of Duty: Warzone onthuld.

Het vierde seizoen van Warzone en Vanguard heet Mercenaries of Fortune en gaat op 22 juni van start. Een van de grootste wijzigingen op de Caldera-map is dat zo'n vijftig procent van de vegetatie op het eiland wordt weggehaald, wat het zicht dat spelers hebben enorm moet verbeteren. Ook worden er nieuwe locaties toegevoegd en ondergrondse Mercenary Vaults.

Eerder deze week werd er al onthuld dat er in seizoen 4 ook een compleet nieuwe map aan Warzone wordt toegevoegd, genaamd Fortune's Keep. Het moet een snelle speelmap worden, vergelijkbaar met de snelheid op het huidige Rebirth Island. Fortune's Keep wordt echter wel wat groter en bevat ook meer groen. Belangrijke locaties zijn onder andere Graveyard, Lighthouse, Winery, Town en Camp. Er wordt gespeculeerd dat de map Rebirth Island gaat vervangen, al is dit nog niet bevestigd.

Het vierde seizoen voegt ook een nieuwe Zombies-map toe aan Vanguard in de vorm van een geüpdatete versie van Shi No Numa. De map komt oorspronkelijk uit World at War en verscheen daarna ook in de Black Ops-games. Hieronder is tevens een cinematische intro te zien van het vierde seizoen.

Eerder heeft Activision al bevestigd dat Call of Duty: Modern Warfare 2 op 28 oktober uitkomt. Het spel wordt ontwikkeld door Infinity Ward, dat ook werkt aan Warzone 2.0. Wanneer die game uitkomt is nog niet bekend, maar het moet wel naast de eerste Warzone bestaan. Beide games blijven losstaande ervaringen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou