Aanpassingen aan playlists in Modern Warfare 3 | Gamer.nl

Aanpassingen aan playlists in Modern Warfare 3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In Community Playlists worden unieke en populaire private match-modi - bestaande spelmodi met aangepaste opties - aan iedereen aangeboden. Andere playlist-veranderingen zijn de toevoeging van Hardcore Headquarters aan de Hardcore Team Tactical-playlist. Bovendien wordt van alle Hardcore-modi een Ricochet-modus gemaakt. Dit is een antwoord op het feit dat team killing veel voorkomt in deze modi. Ricochet betekent dat een kogel die afgevuurd wordt op een teamgenoot, afketst en de schutter zelf raakt.

Ook krijgt de game een nieuwe multiplayermodus: Drop Zone. Hierin is een bepaald gedeelte van een map gedefinieerd als de dropzone. Spelers verdienen twintig punten per seconde wanneer ze in de drop zone staan, een kill is vijftig punten waard. Het eerste team dat 7500 punten behaald, wint. Kill streaks zijn uitgeschakeld in deze modus, de enige mogelijkheid om luchtsteun te krijgen is door care packages te pakken die elke vijftien seconden in de drop zone wordt gedropt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou