Aanmelding 3DS-ambassadeursprogramma geopend | Gamer.nl

Aanmelding 3DS-ambassadeursprogramma geopend | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Nintendo biedt twee mogelijkheden om via een omweg alsnog in aanmerking te komen voor de twintig gratis games die spelers krijgen binnen het amba adeursprogramma. Wie voor 12 augustus friend code ingevoerd heeft, maar toen nog niet het e-Shop-kanaal had bezocht. kan het serienummer van zijn 3DS naar Nintendo opsturen. Voor degenen die hun helemaal niet met het internet verbonden hadden, is er de mogelijkheid het aankoopbewijs in te scannen en te uploaden. 

Het 3DS-amba adeursprogramma is bedoeld om mensen die de 3DS voor de prijsverlaging gekocht hebben, tegemoet te komen. In ruil voor hun vroege aankoop krijgen zij tien gratis NES-games, waaronder Super Mario Bros. en de originele Legend of Zelda. Later dit jaar komen daar nog tien Game Boy Advance-titels bij. De NES-games zijn reeds beschikbaar via de e-Shop, door via de opties naar eerder gedownloade games te gaan en ze daar opnieuw te downloaden. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou