Nieuws
Rockstar

Aankoop van Ruffian door Rockstar is nu officieel

Schotse studio heet vanaf nu Rockstar Dundee

Geschreven door Michel Musters op
Rockstar Games heeft de aankoop van Ruffian Games officieel aangekondigd.

Eerder deze week gingen er al geruchten over de aankoop van Ruffian door Rockstar, waarna op de officiële website van de Britse overheid te lezen was dat Ruffian zijn naam had veranderd in Rockstar Dundee. Dat is nu dus officieel aangekondigd.

"We vinden het geweldig om Ruffian te verwelkomen in de Rockstar Games-familie", aldus Sam Houser van Rockstar. "Het Ruffian-team is een getalenteerde toevoeging aan de globale studio's van Rockstar en we kijken er naar uit om samen te werken aan toekomstige projecten."

Ruffian werd in 2008 opgericht door Gary Liddon en Billy Thompson. De studio was verantwoordelijk voor Crackdown 2 en hielp ook mee met de ontwikkeling van Halo: The Master Chief Collection. "Het is enorm spannend om onderdeel te worden van Rockstar", aldus Thompson. "We krijgen niet alleen de kans om aan enkele van de meest succesvolle IP's ter wereld te werken, maar Rockstars investering in onze studio is een geweldig teken voor de expansie van game-ontwikkeling hier in Schotland."

Dit artikel delen:

Lees meer

Voormalige Naughty Dog-werknemer bij The Initiative aan de slag Leeftijdsclassificatie van Mass Effect Legendary Edition verschenen
0

Reacties op: Aankoop van Ruffian door Rockstar is nu officieel

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.