'Aankondiging Borderlands 2 op komst' | Gamer.nl

'Aankondiging Borderlands 2 op komst' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Eurogamer heeft het nieuws vernomen van bronnen die nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling van het spel en zegt dat Borderlands 2 volgend jaar in de winkels ligt voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360. De titel werd enkele maanden geleden al genoemd op het cv van een medewerker die betrokken was bij de ontwikkeling van het eerste deel. 

De baas van ontwikkelaar Gearbox, Randy Pitchford, zou volgens geruchten de game al per ongeluk hebben bevestigd, toen hem tijdens een community-evenement rondom Borderlands gevraagd werd naar een opvolger. Eerder wilde hij hier nog niets over loslaten en zei hij enkel dat er altijd aan nieuwe ideeën rondom het IP gewerkt wordt. Mogelijk vindt de officiële aankondiging plaats op de gamescom-beurs, die van 17-21 augustus in Keulen plaatsvindt.  


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou