Aankomende Xbox Live Arcade-games bekend gemaakt | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Microsoft heeft tien games bevestigd die de komende weken zullen verschijnen op Xbox Live Arcade. De games zullen op de gebruikelijke woensdagen beschikbaar worden gesteld, het eerste spel zal begin februari verschijnen. Hieronder staan de tien games op een rijtje, in alfabetische volgorde, met zover beschikbaar enkele nieuwe screenshots van het spel. In elke volgorde de games uitgebracht zullen worden, is nog niet bekend.

3D Ultra Minigolf Adventures (Sierra)Geschifte versie van het bekende midgetgolf waarin je 36 knotsgekke banen kunt verwachten, van het wilde westen tot een ruimtestation, allen vol gevaarlijke obstakels. De ontwikkeling is in handen van Wanako Games.Alien Hominid HD (The Behemoth)De populaire 2D actie/platformgame die eerder al voor Xbox en PS2 verscheen, zal zijn opwachting maken op de Xbox 360, volledig in High Definition.Band of Bugs (NinjaBee)Tactische strategische game van NinjaBee, met de mogelijkheid zelf levels te maken en deze met je vrienden te delen. Is zowel in je eentje te spelen als online via Xbox Live.Castlevania: Symphony of the Night (Konami)Conversie van de gelijknamige Playstation 1-game, volgens velen één van de beste games in de Castlevania-reeks. Deze 2D platform/adventure zal waarschijnlijk de eerste Xbox Live Arcade-game zijn die het 50 MB-limiet overschrijdt.

Catan (Microsoft)

Digitale versie van het wereldberoemde bordspel De Kolonisten van Catan. Het spel wordt gemaakt door Big Huge Games, bekend van Rise of Nations en Rise of Legends. Verschillende grafische schillen laten je het spel spelen zoals je dat zelf prefereert.Eets: Crackdown (Klei Entertainment Inc.)Actiegame gebaseerd op de gelijknamige PC-titel. De Xbox 360-versie bevat maar liefst 120 nieuwe levels.Luxor 2 (MumboJumbo)Vervolg op de puzzelgame Luxor, dit keer met een Egyptische setting.

Paperboy (Midway)

Arcadeport van Midway's kla ieker Paperboy, waarbij je als krantenjongen vanaf de fiets kranten in de brievenbus dient te gooien.Root Beer Tapper (Midway)Nog een Midway-kla ieker, het welbekende Root Beer Tapper. Zorg ervoor dat je klanten in een café allemaal op tijd bier krijgen, maar laat geen glazen op de grond vallen!Worms HD (Team17)De turn-based strategiegame Worms maakt zijn debuut op de Xbox 360, weer kla iek in 2D, maar wel in een hoge HD-resolutie.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou