Aankomende video van Dirt 5 richt zich op carrièremodus

Aankomende video van Dirt 5 richt zich op carrièremodus

Een video die vanmiddag online verschijnt geeft extra aandacht aan de carrièremodus van Dirt 5.

Dat heeft Codemasters aangekondigd. De video verschijnt vanmiddag om 15:00 uur Nederlandse tijd online. Volgens de beschrijving op Twitter gaat het om "de meest ambitieuze carrièremodus uit de Dirt-franchise ooit". Ook verschijnen zowel Nolan North als Troy Baker in de video. Beide stemacteurs, bekend van games zoals Uncharted en The Last of Us, verlenen hun stemmen aan de racegame.

Dirt 5 moet ergens in oktober dit jaar verschijnen op Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc. In 2021 komt de game ook naar Google Stadia. Op Xbox Series X maakt Dirt 5 gebruik van Smart Delivery.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben wel heel benieuwd of dit wat gaat worden. Dirt is altijd wel lachen maar ben geen hardcore fan en vraag mij dan ook af of de hardcore fans hier op zitten te wachten? (Career mode) tegelijkertijd heb je wel 2 van de beste voiceactors in de industrie... Ben benieuwd!

0
test

@Markus88 ik speel nu Dirt 4 op Gamepass en vind hem verrassend leuk, zonder Gamepass had ik hem niet gespeeld en denk er nu zelfs aan om deel 5 te kopen, ook omdat hij er een beetje uit ziet zoals Forza horizon.

0

Aanbevolen voor jou