Aankomende patch moet bugs in PlayStation-versie Disco Elysium fixen

Aankomende patch moet bugs in PlayStation-versie Disco Elysium fixen

Er wordt gewerkt aan een patch voor de PS4- en PS5-versies van Disco Elysium, waarmee diverse bugs moeten worden opgelost.

Disco Elysium: The Final Cut verscheen eind maart op PlayStation 4 en 5, maar spelers laten weten diverse bugs te ervaren. Ontwikkelaar ZA/UM meldt inmiddels aan een patch te werken die deze problemen oplost. "Geef ons de schuld, want het is onze schuld. We zijn maar mensen die groot dromen, en die dromen komen niet altijd uit zoals we dat hopen. Maar we gaan het gewoon proberen, en nog eens, tot we het goed krijgen. En dat gaat ons lukken."

Patch 1.3 moet onder andere diverse voice-overs fixen, verbeterde besturing toevoegen en diverse niet soepel lopende tussenfilmpjes verbeteren. Het is nog niet bekend wanneer de patch precies uitkomt. Precieze details over de inhoud van de patch zijn in deze blogpost te lezen.

Disco Elysium verscheen in oktober 2019 voor pc en volgt een detective die verschillende moorden moet oplossen. Spelers kunnen daarbij gebruikmaken van 24 verschillende statistieken die gelinkt zijn aan aan het brein en karaktereigenschappen van het personage.

The Final Cut breidt de game uit met nieuwe gebieden, quests, personages en nieuwe ingesproken dialogen. Op PlayStation 5 draait de game in 4K op zestig frames per seconde, en bezitters van de originele pc-versie kunnen The Final Cut gratis downloaden.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Is bekend wanneer deze op de switch uitkomt?

0
test

@Frezzle Ergens deze zomer, net als de Xbox-versie. Even afwachten dus.

0

Geweldig spel maar oef ze hadden echt nog wel twee maandjes aan de PS-versie kunnen werken. Inmiddels al twee gamebreaking bugs tegengekomen, naast de stroeve en slecht reagerende besturing. Gelukkig gaat het om de dialogen maar ook daar loopt niet alles soepel (VO-lines die niet afspelen, gesprekken die niet afsluitbaar zijn). Hoop dat de boel snel wordt opgelost!

0

Aanbevolen voor jou