Aankomende Mortal Shell-uitbreiding vijf dagen gratis te claimen

Aankomende Mortal Shell-uitbreiding vijf dagen gratis te claimen

De volgende grote Mortal Shell-uitbreiding, The Virtuous Cycle, kan vijf dagen lang gratis geclaimd worden.

De uitbreiding verschijnt morgen, op 18 augustus. De eerste vijf dagen kunnen mensen de uitbreiding gratis claimen op alle platforms waar de game op beschikbaar is. Wanneer geclaimd, blijft de dlc altijd gratis speelbaar. Wel moet men in het bezit zijn van de game zelf. Daarna kost de dlc 6,99 euro.

The Virtuous Cycle past het complete spel aan met roguelike elementen - de spelwereld blijft hetzelfde, maar vijanden verplaatsen zich na elke dood. Spelers kunnen echter hun eigen vechtstijl samenstellen door allerlei pilaren verspreid over de wereld te benaderen. Er zijn meer dan honderd nieuwe moves te ontgrendelen.

Spelers kunnen via de dlc ook Hadern besturen. In de basisgame is dit de docent van de speler, maar dankzij The Virtuous Cycle is hij speelbaar in zowel het hoofdspel als in de dlc. Tot slot voegt de uitbreiding Axatana toe, een nieuw, zwaar wapen dat in twee pijlsnelle katana kan veranderen.

Mortal Shell is beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Epic Games Store en GOG. Morgen komt de game ook op Steam te staan. Daar is de dlc dan ook te claimen.

Hieronder is een nieuwe trailer te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou