Aankomende MMO Phantasy Star Online 2 wordt free-to-play | Gamer.nl

Aankomende MMO Phantasy Star Online 2 wordt free-to-play | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game maakt daarbij gebruik van microtransacties. Daarnaast heeft Sega aangekondigd dat Phantasy Star Online 2 ook verschijnt voor iOS en Android. Eerder deze maand werden PlayStation Vita en PC al als platform bevestigd. De Vita- en PC-versie maken gebruik van dezelfde server, wat betekent dat spelers op beide platformen hetzelfde personage kunnen gebruiken.

In april staat er een gesloten bèta gepland van Phantasy Star Online 2; of deze bèta enkel voor Japan geldt of ook voor Europa, is niet bekendgemaakt. De PC-versie van de MMO moet deze zomer in Japan verschijnen, de iOS- en Android-versie komen in de winter. Op PS Vita lanceert het spel volgend jaar. Sega heeft vooralsnog geen Europese releasedatum gecommuniceerd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou