Battlefield Hardline-update voegt Competitive Match toe | Gamer.nl

Battlefield Hardline-update voegt Competitive Match toe | Gamer.nl

Er verschijnt later deze maand een nieuwe Battlefield Hardline-patch. Deze patch voegt een nieuwe 5-tegen-5-modus toe genaamd Competitive Match. 

De modus is opgedeeld in seizoenen die twee tot drie weken duren en elk een eigen map en type rotatie hebben. De modus bestaat uit een open Standard League en een Premium League. Alleen Battlefield Premium-abonnees hebben toegang tot deze laatste league. De Premium League bevat, naast de normale content uit de game, ook extra content van uitbreidingen.

Spelers hebben de mogelijkheid bovenaan de ranglijsten te eindigen, gebaseerd op hoe zij spelen in de gevechten. Zij worden beoordeeld met een Skill Rating en spelen tegen spelers van hetzelfde niveau. Het hoogste niveau wat een speler kan bereiken, is Elite Gold Captain. Per seizoen wordt een speler uitgeroepen tot de beste en bovenaan de ranglijsten geplaatst. De vijf beste spelers van elk seizoen krijgen een exclusieve upgrade in de vorm van een Kill Card.

Een specifieke releasedatum van de patch is nog niet bevestigd. Battlefield Hardline is beschikbaar voor pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou