De contacten die ik aan de E3 heb overgehouden zijn allemaal zo aardig geweest om een mailtje te sturen om mij te bedanken voor het bezoeken van hun stands. Zo ook Sismoplay, die bezig zijn met Duelfield, een online game waarin je de rol van godheid op je neemt en je zoekt naar de 6 elementen om zo je controle over de andere godheden te verwezelijken.

Sismoplay heeft gezegt dat de game over internet verkrijgbaar zal zijn als deze af is. Dus nu is het wachten op de demo, of op de release zelf.

Op de Duelfield homepage staat wel de Nederlandse FAQ gereed, waar je kan lezen waar Duelfield over gaat en hoe ze de gameplay gaan implementeren. Het is geen toeval dat ik zelf de Faq heb geschreven

Celine Varenne van de PR bij Sismoplay was zo aardig me deze 2 nieuwe screenshots te versturen per Email. Een goblin warrior en een goblin guard.

De trailer waar deze post eigenlijk over zou gaan is reeds te downloaden op de Duelfield site, deze is wat aangepast aan de gene die op de E3 werd getoond, maar toch is het een leuke trailer voor een game.

De trailer is hier te bezichtigen, voor 16 mb, kan je ingame footage bekijken. Iets wat ikzelf nog niet had gezien. Voor de beta test kan je jezelf ook inschrijven, het hele beta test verhaal kan je zelf lezen op de site, voor het inschrijven kan je jezelf hier inschrijven!!!!

Duelfield zal eind dit jaar klaar moeten zijn. Dus voor die mensen is het nog even wachten op de release van deze leuke game.