Nieuws
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

AAA-game Teenage Mutant Ninja Turtles in de maak

Moet in 2023 uitkomen

Geschreven door Jari Klapwijk op
Er is een Triple-A game in de Teenage Mutant Ninja Turtles-reeks in de maak die in 2023 moet uitkomen.

Dat blijkt uit een artikel in het Amerikaanse tijdschrift Toy World (via WCCFTech). Op pagina 170 valt het volgende te lezen: "Verzamelaars worden bediend met nostalgische gamereleases, waaronder het pas uitgekomen Shredder's Revenge. Paramount heeft ook een remaster van Konami's The Cowabunga Collection op de planning staan en ze brengen een gloednieuwe, originele Triple A-game uit in 2023."

Officieel is de nieuwe Teenage Mutant Ninja Turtles-game nog niet aangekondigd. Hoe het spel er precies uit gaat zien is dan ook nog niet bekend. De Triple A-game is buiten het artikel van Toy World nog nergens benoemd.

De laatste Turtles-game, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge kwam in juni uit op alle moderne platformen. Wesley gaf de game een 8 op Gamer.nl. "Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge biedt tijdloos vermaak. Je ziet dat ontwikkelaar Tribute Games er met liefde aan heeft gewerkt. Dat levert tegelijk ook een veilige game met enkele gebreken op, waarbij de chaotische multiplayer het meeste roet in het eten gooit voor minder ervaren spelers. Los van dat is dit spel je tijd meer dan waard," schreef hij in zijn review

Op 30 augustus kwam Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection uit. Het betreft een collectie waarin diverse oude Turtles-games speelbaar zijn. Het gaat in totaal om dertien games die op consoles en in de arcade zijn verschenen. De collectie wordt ontwikkeld door Digital Eclipse en bevat onder andere de mogelijkheid om op elk moment te saven en de gameplay terug te spoelen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Apex Legends breekt opnieuw spelersrecords Arcane wint als eerste streamserie een Emmy voor Best Animated Program
4

Reacties op: AAA-game Teenage Mutant Ninja Turtles in de maak

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  obi-twan kenobi

  • 5 september 2022 11:11
  Cowabunga! Dat zie ik wel zitten. Shredder's revenge is een van mijn favoriete games van dit jaar. Dus ben benieuwd wat ze met een AAA budget kunnen doen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Snoop213

  • 5 september 2022 11:55
  Hyped

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  watashi wa maurice desu.

  • 5 september 2022 13:57
  Heel leuk. Ik hoop dat ze dan ook echt goed nadenken wat turtles leuk maakt.
  Maar shredders revenge en de cowabunga collectie is leuk, de collectie lekker nostalgie en revenge is ook nostalgie maar een in een onbekend verhaal. Speelt lekker ouderwets leuk.

  Dus ik ben benieuwd naar deze game.

  En wat bedoelen ze met een cowabunga collectie remaster. Vraag me af of ze dan echt deze games willen remasteren want ik had het gevoel dat deze collectie al dat is. Of gaat het ook over deze set.

  In de tekst staat nadrukkelijk dat men het overweegt. Dus ga ervan uit dat het niet over deze collectie gaat maar dat men deze set nog wil gaan verbeteren.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Grotespeler

  • 5 september 2022 18:45
  Dit hoopte ik al na de release van de cowabunga collectie, vet om te lezen dat wat ik hoopte toch uit gaat komen!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.